De'Xandra Perfume | Halal dan tahan lama

Friday, April 03, 2015

Assalamualaikum~


Dari zaman saya sekolah dulu, saya memang peminat setia perfume Miracle by Lancome. Baru-baru ni saya bertukar ke La Via Est Belle by Lancome jugak sebab bau nya lebih matang. Maklum lah, umur dah meningkatkan. Citarasa berubah.

Perasaan ingin sentiasa wangi bila berdepan dengan orang ramai tu memang sentiasa ada. Yelah, takkan nak bau tengit kan. Lagi pula sekarang ni saya banyak event perlu dihadiri. Kadang kala dari pagi sampai malam. Wangi itu wajib! Hehe.

Bila difikirkan perfume original tu mahal, terbantut nak beli bila perfume sedia ada tu mula kering. Jadi saya cari alternatif lain untuk tampil wangi. Inspired perfume!

De'Xandra Perfume ada semua ciri-ciri yang saya nak. Tambah pula bau favorite saya ada dalam senarai perfume yang ada di De'Xandra Perfume ni. Haishhh, memang tak lepas peluang lah kan.

Antara list perfume yang ada di De'Xandra Perfume :



For Him








For Her






Banyak pilihan kan. Kesemuanya senarai perfume yang top choices. Popular dan terkenal dengan bau wanginya. Percaya atau tidak, saya dah cuba perfume La Via Est Belle by Lancome keluaran De'Xandra dan saya tersangat lah suka dengan bau dia. 99% hampir sama dengan bau asal. Tahan lama pula tu. Dari pagi sampai ke malam baunya masih ada lagi. Suka sangat :)



Ciri-ciri De'Xandra Perfume :
  • Inspirasi jenama antarabangsa (Top Perfume)
  • Setanding produk antarabangsa
  • Produk Halal
  • Pati original, boleh di bawa solat
  • EDP, tahan lama (more than 8 hours)
  • Travel Perfumes
  • 35 ML (tidak terlalu kecil/besar)
  • Packaging yang menarik & cantik
  • Mengikut citarasa Malaysia



Owh, patut lah wangi sangat. Hehe. Awak kena cuba tau. Tak cuba tak tahu. Confirm awak pun akan beri feedback positive macam saya :)


Untuk info lanjut tentang De'Xandra, boleh layari ;

Website | Facebook | Instagram | Contact No (LIA) : 013-2644310





xoxo,



post signature

You Might Also Like

1 comments

  1. ada usha2 kat ig tengok2 review.. botol comel2.. ehehe..

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog Archive