Kuasa Bau Boleh Mengubah MOOD

Friday, November 06, 2015

Assalamualaikum. Korang pernah rasa tak bila masa takda mood, semua benda tak jadi. Rasa bosan, rasa nak marah, rasa nak nangis, nak maki orang pun ada. Betul tak? Benda tu terjadi kat semua orang sebenarnya. Setiap orang akan mengalami perasaan macam tu bila takda mood.

Apa yang anda buat bila perkara macam tu jadi?


Haa, sekarang ni Ayue dapat tahu satu cara untuk boost up mood kita. Kira macam cheer up kita lah. Selain dari buat benda-benda yang boleh buat kita happy, macam tengok wayang ke, memasak ke, karaoke ke, ada satu lagi benda yang kita tak perasan. Benda yang WANGI. Benda wangi sebenarnya sedikit sebanyak boleh mengurangkan tekanan kita.


Kalau takda mood, pastikan sekeliling kita wangi. Then secara semula jadi, mood tu akan datang sikit-sikit. Percayalah. Hehe.

Jom tengok video di bawah. Tengok bagaimana kuasa bau yang wangi oleh Kleenex ni. Kemudian anda boleh dapatkan sample PERCUMA di http://bit.ly/1Q5EO6l




Untuk maklumat lanjut tentang Kleenex, boleh layari :


xoxo,

post signature
Sponsored Video: Kleenex Power of Scent

You Might Also Like

0 comments

Youtube Channel