Mary Kay Upbeat™ for Her Eau de Toilette Review

Thursday, August 11, 2016

Assalamualaikum. Macam mana anda naikkan semangat untuk lalui kehidupan harian? Kebelakangan ni Ayue ditimpa pelbagai dugaan. Mood kadang-kadang ok, kadang tidak. Tak menentu. Jadi Ayue selalu dengar muzik untuk release tension. Tapi anda tau tak selain dari muzik, bauan juga merupakan salah satu cara untuk menaikkan semangat dan mengubah mood kita dari moody kepada ceria.

Sebab tu Ayue suka pakai bauan yang boleh menaikkan semangat Ayue. Bila terhidu bau wangi, automatik Ayue tersenyum sendiri tanda hati Ayue senang dengan kehadiran bau wangi tu. Sekarang Ayue ada favorite perfume yang baru tau, Mary Kay Upbeat™ for Her Eau de Toilette.


Sebenarnya Upbeat™ for Her Eau de Toilette ni diilhamkan untuk mereka yang sukakan muzik, sebab tu namanya Upbeat dan tagline nya pula 'Fragrance For The Music'. Tengok pada kotaknya saja dah nampak ceria dengan rona warna oren dan coklat terang. Ala-ala musim panas gitu.




Ayue pula suka sangat dengan bau wangian ni. Ada campuran bau buah dan aroma kayu sedikit. Mula-mula semburan baunya agak kuat, tetapi lama kelamaan bau wangian ni akan jadi sangat lembut. Sesuai sangat dengan Ayue sebab Ayue sukakan bau yang lembut berbanding bauan yang garang.




Mary Kay Upbeat™ for Her Eau de Toilette mempunyai 3 jenis notes. 

Opening Notes nya merupakan gabungan antara buah beri merah, epal dan nektarin (aprikot) yang membuatkan wangian ini unik.

Middle Notes (The Backbeat) pula mengeluarkan bau ros melati, bau haruman liar dan muguet. Ya ampun, sesiapa yang kenal rapat dengan Ayue, mesti tau yang Ayue sangat sukakan wangian berbau ros! Masa ni lah ia memancarkan kewanitaan, keghairahan dan semangat bergerak mengikut rentak muzik yang kita dengar

End Notes (The Finish) pula merupakan gabungan bau nilam, kulit kasturi, ambar dan gaharu. Sangat unik kan wangian Upbeat ni?


Pada Ayue wangian ni sangat sesuai untuk wanita yang mencari wangian yang boleh menaikkan semangat dan tenaga dari siang hari ke malam. Wanita yang seharian sibuk macam Ayue ni sesuai sangat. Malah botol dan kotaknya yang unik tu pun membuatkan ia sesuai untuk dijadikan hadiah untuk teman rapat anda. 


Lepas ni kalau agak-agak bosan atau letih, sembur saja wangian Mary Kay Upbeat™ for Her Eau de Toilette ni. Mesti bole boost up mood anda. Lagi-lagi kalau dengar lagu, boleh berjoget dibuatnya! Haha.


Wangian Mary Kay Upbeat™ for Her Eau de Toilette boleh didapati mulai 1 July 2016 dengan harga RM89. Berbaloi ke? Sangat berbaloi! Jika anda inginkan wangian yang berbau unik dengan campuran aroma kayu yang lembut, boleh lah cuba Mary Kay Upbeat™ for Her Eau de Toilette ni okey. Tak rugi pun.


Untuk maklumat lanjut, anda boleh hubungi Perunding kecantikan bebas Mary Kay di talian 03-77117500 dan layari 

Website : www.marykay.com.my




xoxo,

post signature

You Might Also Like

20 comments

  1. The bottle looks so quaint, reminds me of Alice in wonderland bottle.

    ReplyDelete
  2. Fragrant! I heard about Mary Kay, but I haven't use her product before. look nice!

    ReplyDelete
  3. I love the fragrance of Mary Kay Upbeat™ for Her Eau de Toilette. The best I ever had.

    ReplyDelete
  4. First time know Mary Kay has their own fragrance design. The price quite cheap compare to others.

    ReplyDelete
  5. seems like a very nice product. would love to check it out as i'm looking to buy a perfume.

    ReplyDelete
  6. Macam Best je! The bottle looks so vibrant and cute. First time saw fragrance from MaryKay =D

    ReplyDelete
  7. I always love MARY KAY products but I haven't try this yet. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  8. Such a pretty bottle.. I am sure the scent must be great.....

    ReplyDelete
  9. I like Mary Kay product.. So nice... I wish to try this as well..

    ReplyDelete
  10. New product from Mary Kay?! Okay will check it out since I love their brand :)

    ReplyDelete
  11. harga sangat berpatutan eh, i love mary kay products too very good quality

    ReplyDelete
  12. RM89 je?! murah! :D Nk beli jugak la.

    ReplyDelete
  13. I love the bottle and packaging. I am not curious how it actually smells like!

    ReplyDelete
  14. Mary Kay Upbeat™ for Her Eau de Toilette looks so nice in orange! Will try it out since it's so affordable

    ReplyDelete
  15. Ayue pakai satu botol ni berapa lama boleh tahan?

    ReplyDelete
  16. Price seems affordable for a perfume! Does the scent last long?

    ReplyDelete
  17. I have heard good things about Mary Kay. Must try this fragrance also.

    ReplyDelete
  18. the packaging looks so nice!!!always heard good reviews about Mary Kay

    ReplyDelete
  19. Wow new perfume from Mary Kay. their products really good especially the make up products.

    ReplyDelete
  20. That combination of fragrance...feels like it is good!

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List

Blog Archive