Assalamualaikum awak~

Seriously, saya tak tau kenapa..mengapakah..bagaimana saya boleh lupa nak update pasal benda ni..padahal masa muka keluar TV tu excited habis kot :p


Haha..okey..bukan pasal apa pun sebenarnya..masuk TV sebab kena interview dengan abang reporter masa dekat Party Of The Century hari tu..saya dengan fana tengah lepak-lepak tengok artis buat persembahan (tak ingat siapa) , then tiba-tiba abang ni datang tegur..katanya nak interview..ingatkan interview biasa je, rupanya TV9 punya berita!!

Kecut perut sekejap..haha..siap tanya fana..

"Macam mana kalau akak melalut?"




Haha..it was fun experience..baru tau macam mana rupanya muka bila keluar kat TV :p
Gigih tengok dekat tonton sebab tak dapat tengok kat TV masa dia siarkan dekat berita TV9 pukul 12 tengahari..tak ingat bila last saya tengok berita tengah2 hari buta tu..hehe..nasib baik keluar lagi sekali dekat berita 8TV pukul 8malam..so, dapat lah jugak tengok kan :p

Excuse the expression :p

Muka keluar TV tak sampai seminit pun nak kecoh ek? huhu..ampun..maklumlah..excited terlebih..mana lah tau pasni muka keluar TV lebih dari seminit ke? ahahha..berangan!



xoxo,

post signature