GUARDIAN Confidence In PINK | Hari Wanita Sedunia 2017

07 March 2017

Sempena hari Wanita Sedunia akan datang, Guardian Malaysia akan mengadakan mengadakan siri jelajah negara untuk memperingati pencapaian yang luar biasa yang dibuat oleh wanita hari ini. Roadshow The Confidence in Pink ini akan mengadakan aktiviti-aktiviti menarik di seluruh negara untuk meningkatkan kesedaran mengenai hari Wanita Sedunia global, serta ganjaran khas untuk wanita iaitu tawaran istimewa dan tanda penghargaan.


“International Women’s Day is an important global event that not only calls for an inclusive gender equal world but also shines a spotlight on the amazing contributions and achievements by women to society and culture,” kata David Wong, Marketing Manager of Guardian Health and Beauty Sdn Bhd. “With our Confidence in Pink national roadshow, we want to inculcate a sense of assertiveness and self-assurance, which is why we are also holding a Confidence Booster Sale of up to 50% for women products so that Malaysian women can get their glam on.”Setiap roadshow Confidence in Pink seluruh negara akan memperlihatkan 7 Duta Pink, yang boleh dengan mudah dikenalpasti oleh Confidence in Pink tag pada baju putih mereka. Pelanggan yang datang mendekati duta-duta ini akan diberi kad penebusan dan Pink Wristband percuma. Dengan membawa kad penebusan di outlet Guardian Malaysia pelanggan akan dapat menebus hadiah misteri mereka.


Dengan kata-kata motivasi seperti “BE HAPPY”, “DREAM BIG”, dan “ANYTHING IS POSSIBLE”, gelang tangan-Pink percuma menjadi peringatan motivasi ketara bagi pemakai percaya pada keupayaan mereka untuk kesan perubahan dalam kehidupan mereka. Warna pink telah dipilih untuk gelang tangan untuk mewakili belas kasihan, memupuk kasih sayang tidak bersyarat, yang mencerminkan sifat-sifat kewanitaan wanita Malaysia yang kuat.


The Pink Wristband ini juga akan mempunyai manfaat tambahan untuk semua pelanggan Guardian Malaysia. Pemakai Pink Wristband akan menikmati sebanyak 10% off kosmetik dan pembersih wajah sehingga 30 Mac 2017. Setiap pembelian RM30 dan ke atas di dalam satu resit, pelanggan juga akan mendapat sebuah percuma tambahan 10% daripada Pas tersebut. Lebih banyak penjimatan boleh diperolehi oleh pelanggan-pelanggan dari 31 Mac – 30 April 2017 kerana akan sebanyak 10% daripada semua kosmetik, penjagaan wajah wanita, penjagaan matahari, dan rangkaian produk penjagaan bibir

Hari Wanita Sedunia adalah hari global tahunan yang diadakan pada 8 Mac yang mengiktiraf pencapaian sosial, ekonomi, budaya dan politik wanita. Tahun ini tema hari Wanita Sedunia adalah #BeBoldForChange, panggilan untuk semua wanita dan gadis untuk tidak takut untuk mencapai cita-cita mereka

Roadshow Negara untuk Meningkatkan Kesedaran Hari Tahunan Wanita Antarabangsa dan Bawa Promosi Great Wanita Malaysia melalui Jualan Confidence Booster itu.

Untuk maklumat lanjut mengenai Confidence in Pink roadshow, boleh layari:
WEBPAGE : www.guardian.com.my/confidenceinpink
FACEBOOK : www.facebook.com/GuardianMalaysia
INSTAGRAM : www.instagram.com/guardianmalaysia
TWITTER : https://twitter.com/guardianmysxoxo,
Join the conversation!

© AYUE IDRIS. Design by Eve.