MYDIN GIRANG SYAWAL TIBA 2017 #GirangSyawalTiba

03 July 2017

Sempena dengan musim Syawal, MYDIN mengadakan promosi Ramadan & Syawal untuk memenuhi setiap keperluan persiapan orang ramai untuk menyambut Syawal. Promosi Ramadan telah bermula pada 11 Mei 2017 sehingga 4 Jun 2017 manakala promosi Syawal telah bermula pada 8 Jun 2017 sehingga 2 Julai 2017. 


Pelbagai promosi dengan tawaran harga yang mampu milik seperti pelbagai seleksi kurma, kuih raya, perhiasan dan dekorasi raya, baju kurung, baju Melayu, kain sampin, kurta, jubah, tudung, kerongsang magnet dan banyak lagi. Para pelanggan boleh mendapatkan koleksi busana raya MYDIN seperti baju kurung raya serendah RM29.90, baju melayu raya serendah RM49.90 dan jubah raya lelaki serta jubah raya wanita serendah RM29.90 dan RM39.90. Semua koleksi Raya ini turut dipromosikan di dalam majalah seperti majalah Nona, Keluarga, Wanita, Maskulin dan Hijabista.

Sepanjang bulan Ramadan ini, MYDIN mengadakan Bazar Ramadan dengan pelbagai jualan juadah makanan, minuman dan kuih-muih yang bermula pada pukul tiga petang sehingga tujuh malam. Melalui laman sosial rasmi MYDIN, MYDIN kongsikan resepi-resepi berbuka, tazkirah dan banyak lagi untuk menghidupkan suasana bulan yang penuh keberkatan ini. MYDIN juga menawarkan harga borong dan perkhidmatan bantuan sukarelawan ‘helper’ kepada rombongan-rombongan ‘charity shopping’ yang ditaja oleh individu perseorangan, agensi kerajaan dan agensi bukan kerajaan untuk persiapan. Syawal golongan yang kurang berkemampuan dan tidak bernasib baik.

Antaranya ialah Lembaga Zakat Selangor, TriPIc Berhad, AmBank, Puspanita Kementerian Belia & Sukan Malaysia (KBSM), UNIRAZAK, Noah Foundation, Nouvelles Visages, Mazda Lentis, Majlis Agama Islam Selangor, Fomema dan banyak lagi.

Resepi Berbuka Puasa ada, Tazkirah Ramadan ada, Promosi Ramadan dan Promosi Syawal pun ada. Pendek kata, di MYDIN, macam-macam ada! Pelbagai aktiviti dan promosi telah dirancang dan dilaksanakan untuk menghidupkan suasana girang dalam menyambut Ramadan dan Syawal kali ini. Pada mereka yang ingin membuat persiapan Syawal, pastikan MYDIN menjadi pilihan utama anda. Jangan lupa tonton #ceritakain dan #tigakuihtigarasa.
Datuk Wira (Dr.) Haji Ameer Ali Mydin
Pengarah Urusan Mydin Mohamed Holdings Bhd.Menariknya promosi Syawal kali ini, MYDIN mengetengahkan koleksi baju kurung dan jubah ‘satin digital’ dan ‘satin printed’ dengan harga minima RM79.90 dan koleksi kurta istimewa Aiman Tino yang dikenali sebagai #QurtaUnivercity pada harga RM79.90. Kegirangan Syawal tiba ini turut disemarakkan dengan promosi ‘Purchase with Purchase’ bersama Procter & Gamble (P&G). Promosi ini mengetengahkan konsep beli enam barang terpilih MYDIN dan dapat enam barang terpilih P&G dengan diskaun menarik eksklusif untuk para pelanggan yang berbelanja di MYDIN.


xoxo,

post signature

Join the conversation!

© AYUE IDRIS. Design by Eve.