Pemenang Giveaway Hamper Tollyjoy Malaysia bernilai RM100

Tuesday, July 17, 2018

Assalamualaikum. Maaf lambat umum pemenang. Mesti ada yang tertunggu-tunggu kan? Susah betul Ayue nak cari pemenang sebab semuanya comel-comel belaka. Ayat ibu-ibu pun bukan main lagi hebatnya. Pening nak pilih tau. Tapi lepas pilih-pilih dengan pihak Tollyjoy, kami pun dah sepakat. Jadi Ayue umumkan 5 pemenang untuk Giveaway #tollyjoybabydaygiveaway #tollyjoyxayue ni ya.



PEMENANG HAMPER TOLLYJOY BERNILAI RM100:

1) Nurul Nadiyah
2) Sandra Lee
3) Nur Ghina
4) Zamziela Ziela
5) nor_azwin_aween


Tahniah pada pemenang!! Sila PM Ayue :
1) Nama
2) IC
3) Alamat
4) Contact number
beserta screenshot bukti anda dah follow FB & IG Tollyjoy Malaysia dan Ayue Idris ye.

Yang tak menang jangan serik untuk join lagi giveaway Ayue next time. InsyaAllah ada rezeki :)



xoxo,

post signature

You Might Also Like

0 comments

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page