Sewa DIY Mini Pelamin - RM300

Thursday, October 10, 2013



As salam b2b out there~

After review aritu..since rmai yg bestnye..
sy amatlah berbesar ati untuk menyewakn mini pelamin sy ni..
mini pelamin ni sy wat simple n sweet2 je..
sgt3 sesuai untuk b2b yg nk bajet2 tp cantik ('',)

Mini Pelamin~

nk gmbar lg bley refer sini dan sini


1) Backdrop (bole cover dinding 11 ft x 9 ft) : RM80
2) Pasu bunga : RM25 (2 unit) atau RM45 (4 unit)
3) Kerusi : RM60
4) Bantal : RM20 (6 unit)
5) Flower Stand : RM20 (2 unit) atau RM35 (4 unit)
6) Stage : RM50
7) Spotlight : RM25 (2 unit) atau RM35 (3 unit)
8) Floor Lamp : RM50 (2 unit)
9) Karpet Putih : sy sewa dr akk fara..bole sewa ngn die direct ('',)
Karpet Putih : RM30 - 4meter (sy da ade karpet bulu sendiri..hehe)

* Sume barang di atas sy akn kne kn deposit keselamatan RM50 untuk setiap jenis brg (jenis ye..bkn kuantiti)..
tp jgn rsau..nnt bl awk2 da pulangkn brg sy elok seperti sedia kala..
sy pulangkn blk RM50 tu okey? 

dan..
kalau awk2 sume nk sewa full set mini pelamin sy ni..
sy bg harge special pnye
RM300
haa..walawei~~ berbaloi2 x?
Deposit keselamatan untuk full set hnye RM100..hehe..
untuk cara sewaan pulak..

1) DIY + Self Pickup
Pickup Point :
Seksyen 22, Shah Alam (Selangor)
Saujana Utama, Sg Buloh (Selangor)



if awk2 nk color lain untuk bunge or bantal pun bole..
xde masalah..bole request..jgn malu2..hehe
so..pe lg?
cepat2 lah email sy okey..
email sy : arissamasarrah.creation@gmail.com

Update Dec 2015 : Maaf, Sewa pelamin terpaksa saya hentikan buat sementara waktu.

xoxo,


post signature


p/s : I used to use Imotiv as commenting system..but now switching back to Blogger commenting system. Komen2 awk2 sebelum ni sumenye ilang :( 
as a new blooger, komen itu penting..tp xpe..if awk2 rjin..bole komen blk..hehe ('',)
refer sini untuk pencerahan~




You Might Also Like

12 comments

  1. Replies
    1. sy ade kaler ni je..tp awk bole request kaler ape awk nk ('',)

      Delete
  2. lawa la sis :) saya pun nak diy je dais. siap mintak abah tlg buat kerusi macam kerusi dais sis tu. senang, tak payah sewa kerusi

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol3...hehe..sy gune meja gak ni ('',)

      Delete
  3. Hi,boleh emel saya detail berkenaan pelamin..majlis pada 23/10 dan 25/10 2014
    neename2208@ymail.com.
    thank you.

    ReplyDelete
  4. boleh emel saya berkenaan pelamin ni? detail majlis pada 23/10 dan 25/10

    ReplyDelete
  5. bole email sy detail pasal pelamin ni x.. bg no phone ke utk wassup..

    ReplyDelete
  6. Salam sis,

    Sy ada email sis 2 hari lps tp masih blm ada reply. Sy berminat nk sewa dr sis dan nk tahu detail. Blh sy dptkn content number utk lebih sng berurusan? Email sy naquiah.ali@gmail.com.. TQ

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page