Sewa : Karpet / kain Bulu Putih

Tuesday, December 03, 2013



yeay!! akhirmya...dpt jgk kain bulu2 nih.
da lame da crik..since sebelum tunang lg..but asyik xde stok.
Last2 sewa je mase tunang aritu..

but!

mungkin arini rezki sy..
jln2 kat Jln TAR tu, ade kdai yg ade stok ('',)
seronok nya tak terkata~
hehe..bkn ape..demi customer2 tersayang yg sewa pelamin mini sy tu..
sy sanggup beli karpet bulu2 ni yg baru..
lg elok kot klu ade karpet sendiri kn?
drpd sewa kat org..den sewakn pulak kat org lain...eh?

so..wahai awk2..b2b di lua sne..
barang siape yg nk DIY majlis mereka..
marilah mari..sewa dgn sy..hehe

tadaa~~  geram x? geram kn~~

geli2 pulak tapak kaki pijak karpet baru nih.. ('',)

meh nk close up lg..amacam? tertarik?
jom tgk harge pulak..

Karpet Bulu Putih : 4meter = RM30 je!!

amboi cik ayue~  sampai 4m ko rembat..hehe..(lps geram)

T&C
Deposit keselamatan RM50
(tp jgn risau..RM50 tu sy pulangkn balik ye after awk pulangkn karpet sy seperti sediakala)

untuk cara sewaan pulak..

Self Pickup
Pickup Point :
Seksyen 22, Shah Alam (Selangor)
Saujana Utama, Sg Buloh (Selangor)


jgn malu2 tnye sy ye if nk sewa ('',)
email sy :

arissamasarrah.creation@gmail.com


Update : Dec 2015, Maaf semua, buat masa ni sewa karpet terpaksa saya STOP dulu atas sebab tak dapat dielakkan.


xoxo,

post signature

You Might Also Like

55 comments

  1. Salam awak..
    Awak beli kat kedai mana ye kat Jalan TAR?

    ni email sy, rina_ellisa@yahoo.com

    awak bagi email ea.. sy nak invite baca blog..

    thanks awak :)

    ReplyDelete
  2. boleh laa ika sewa bila wedding ika nanti? ok? deal? ihiks

    ReplyDelete
  3. Boleh sy tau apa nama kedai awak beli karpet ni ? Mind share ye . Emel kat sy pls shamiranuar27@yahoo.com. harap awak share sbb nk beli bnyk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole je..jap lg sy email awk ye ('',)

      Delete
  4. Boleh sy tau apa nama kedai awak beli ni ? Sbb sy nk beli bnyk . Mind share ye syg. Emel sy shamiranuar27@yahoo.com . Tq so much :)

    ReplyDelete
  5. hi, boleh share awak beli karpet ni kat kedai mana? please email @ tottymatali@gmail.com

    Thank youu :)

    ReplyDelete
  6. Hye sis,

    Minat nak sewa karpet bulu tu..boleh email details?
    ceryflava@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Hye sis, boleh email details x nak sewa karpet bulu ni?
    tq..

    ReplyDelete
  8. hye sis,

    maaf, saya nak tanya dekat mana boleh beli karpet bulu ni.
    boleh emailkan dekat saya nsyahirah.za@feldaglobal.com
    dah lama saya cari karpet nyh..

    terima kasih

    ReplyDelete
  9. Dear bole email kat saya x kt mana ye awk beli ni.email shahmie98@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Assalam.kt mana ye awk beli karpet ni.bole x email kt shahmie98@yahoo.com.tq

    ReplyDelete
  11. Assalam sy nk tanay kt mana awk beli karpet putih ni ye.bole x emailkn kat saya shahmie98@yahoo.com .TQ

    ReplyDelete
  12. asslam bole sy tau kt mana beli karpet ni.email to shahmie98@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. salam dear. i memang nak sangat cari karpet mcm ni. quite murah juga. mind to share? email to mellsyanaa@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Salam dear.
    Boleh saya tau kat mana awk beli karpet ni? Harga pun quite murah. Mind to share?
    Email to mellsyanaa@gmail.com.

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  15. Salam,boleh saya tahu kat mana awak beli karpet ni?email to fyraluv@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  16. Salam,boleh saya tau awak beli kat mana?email to me fyraluv@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  17. Salam,boleh saya tahu kat mana awak beli karpet ni?email to fyraluv@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  18. Salam sis,

    boleh saya tau sis beli karpet ni dekat mana... saya cube cri kat kamdar mid valley, tp xde color putih... boleh share and email saya? Email: aisahjalaludin@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamdar mmg cpt abis..lmbt restock..da email awk ye.

      Delete
  19. hi, boleh tak awak share ngn saya jugak kat mana di jln tar tu awak beli carpet putih ni. ade nama kedai lg bagos. sy dah g city one plaza tadi tp xde satu pon kedai jual carpet.

    tks..

    elenesidek@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. hi ms.. bole tak share ngn sy awk beli kat kedai mana di jln tar. td sy g city one plaza jln tar, tp xde satu kedai pon jual carpet putih ni..
    tlg email sy details ye kat mane n name kedai.

    tks..

    elenesidek@yahoo.com
    elenesidek@gmail.com

    ReplyDelete
  21. hi, boleh tak awak share ngn saya jugak kat mana di jln tar tu awak beli carpet putih ni. ade nama kedai lg bagos. sy dah g city one plaza tadi tp xde satu pon kedai jual carpet.

    tks..

    elenesidek@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. salam.nak sewa mcm mana?azwani.jaafar@gmail.com









    ReplyDelete
  23. Aslmkm..
    Blh x email sy di leanna.ia@gmail.com ? Sy nk sewa utk bln 6 nnt.. tq ;)

    ReplyDelete
  24. saya nk sewa...pm saya ya..nixxfarah@gmail.com

    ReplyDelete
  25. saya nk sewaaaa....! hehe..pm saya ya...nixxfarah@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Salam blh sy tau awk bli ktmn beserta rm? Ni email sy norhidayah1588@gmail.com. .tq

    ReplyDelete
  27. Salam, saya nak sewa, dan saya stay di melaka. dah email awak pun.

    ReplyDelete
  28. Mohammad's Daughter..sy da reply..cube cek ye.

    ReplyDelete
  29. Salam sis.. saya nak sewa carpet putih ni.. boleh email saya x kat aniamnani88@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Salam...boleh emailkan jgak pada sy tak kat mana awk beli karpet geli2 tu he he...tqsm dear...email saya blw272@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. assalamualaikum sis..
    nak tanya kedai tu apa nama ye??
    untuk majlis dec ni :)
    thanks sis ^_^
    ni email sy eyshaarysha@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Salam boleh email sy jugak x? lovelysherry143@gmail.com sbb 25/12 ni sy nk guna. Tq sgt2 awak

    ReplyDelete
  33. salam sis .. bole email detail x ?
    saya nk sewa banyak .. sis ade berapa yg 4 meter tu ?

    ReplyDelete
  34. Hi sis boleh email sy jgk tak beli kat mane carpet ni? Puas survey dah xjumpe. Tqq :)
    raja_hana129@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. hye sis bley emai ii dkt mne bli carpet. email me fairylady_libra@yahoo.com.my
    tq :)

    ReplyDelete
  37. Ada jumpa kaler lain2? Kedai mne ada ek ...najibx@gmail.com

    ReplyDelete
  38. Salam dear, bole emailkan name kedai yg jual carpet yg dkt jalan tar ni? thanks :) zahirah_co@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. Salam puan.. bleh saya tahu. Beli kat mana carpet ni.. saya tengah mencari.
    farah_aris@yahoo.com

    Tq

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List

Blog Archive