Wedding Ideas : Mari DIY Photobooth Anda

Monday, December 16, 2013



Salah satu list untuk sy diy untuk kwen nanti adalah Photobooth.
Memang bykkkkkk sgt lah yg terkumpul dlm kepala ni..masih belom direalisasikan lagi..
since nowadays ramai b2b yg suke diy...
sy nk share koleksi photobooth props sy..kot2 bole bantu awk2..
sumenye printable..bole download and terus print..






koleksi props
(misai, lips, spec, topi, etc.)
bole download kat sini








koleksi signs / bubble talk
(mr, mrs, i'm next, etc.)
bole download kat sini








koleksi photobooth sign
bole download kat sini













koleksi alphabet bunting
bole download kat sini
















koleksi tags
bole download kat sini
















koleksi frames
bole download kat sini












untuk photobooth sy nnt mungkin ade yg sy sendiri yg design props2 tu..harap ade la mase nnt..hehe
kalau x, gune yg ni je kot..
ade byk dlm tiap koleksi tu..sila download dgn saba ye..
if awk2 ade koleksi2 lain bole la share ngn sy tau ('',)
selamat mendownload~~



xoxo,

post signature

You Might Also Like

16 comments

  1. wahhhh bestnyer !! tq ayue memudahkan kami sume b2b..fadh search2 jgk tp xsungguh2 sbb bnyak keje kadang2 bt kite xfokus mencari..tq dear !

    ReplyDelete
    Replies
    1. same la...cume ni da lame ade dlm koleksi...sj share2 kot2 berguna ('',)

      Delete
  2. seperti biasa dah bookmarked dah blog ayue ni miahahahha
    senang nak refer, photobooth ni ika buat last2 nanti...sekarang fokus kat yang berat2 dulu ihiks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. engt props2 yg senang2 nk wat awal..tu yg korek2 koleksi tu..huhu

      Delete
  3. dah ada beberpa blog wat majlis kahwin ada photobooth . baru saya tahu ni trend majlis kahwin sekarang .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..photobooth ni penyeri je..xde pun xpe..nk ade lg best ('',)

      Delete
  4. ya allah kak ayue share things n stuffs yg sangat berguna for my future hehehheeh :3

    thank u so much <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. same2 qila..bkn ntuk wedding je tau..wat ntuk beday party pun bole~~

      Delete
  5. thanks for sharing ayue..faezah sama cam cik fadh..bz xsempat nk cari btul2..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. same faezah...klu ade yg lain share jgk tau..hehe

      Delete
  6. makin kreatif yer stuffs sekarang nie.. comel pula tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hishhh..tau xpe..sume kiut miut..bole stres bile pk..huhu

      Delete
  7. assalam...sis...mcm mna nk donlod file ni yaa...sbb bila sy donlod file x support...mohon pencerahan... trima ksh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..awak..file tu sume akk upload dlm format RAR
      awak kena ada software RAR tu dlu ye..da ada nnt, extract..baru keluar sume :)

      Delete
  8. perkongsian yang baik.

    Kadang-kadang, B2B ni bukan semua benda ingat. Kadang-kadang, yang simple ni kita mudah terlepas pandang.

    ReplyDelete
  9. mai jenguk balik kat sini..haha thanks ayue, yong siap download semua tu, dah nk diy utk majlis kawen adik pula :)

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List

Blog Archive