Majlis Pelancaran Safi Rania Gold bersama Duta baru, Nora Danish

Monday, November 17, 2014

Salam awak~


Baru-baru ni saya ada dapat jemputan ke Majlis Pelancaran Safi Rania Gold, tersangatlah excited sebab boleh jumpa dengan artis yang saya suka skodeng instagram dia dari dulu..siap ambil cuti nak ke sana okey walaupun bos macam liat-liat nak bagi..haha..please la bos, artis pujaan ni!


Bertempat di Royale Chulan Damansara, Safi Malaysia memperkenalkan duta baru mereka, NORA DANISH sebagai duta baru Safi Rania Gold. Bukan nak kata lah, tapi saya rasa pemilihan Nora sebagai duta baru ni memang sangat tepat sebab walaupun usia Nora ni dah makin banyak, tapi dia tetap maintain comey, maintain ayu, maintain gebus. Eh, memang suka la tengok dia..hehe..ok2..cukup pasal Nora.

Jadi, apa yang terbaru yang dibawakan oleh Saf Rania Gold ni?


SAFI RANIA GOLD iailah rangkaian produk anti penuaan yang diperkaya dengan manfaat Bio Nano Emas 24k dan Protein Sutera. 

Kombinasi hebat kedua-dua bahan ni boleh membuatkan kulit awak lebih anjal, dan mengurangkan kedutan..ada rasa macam dah berkedut-kedut tak muka tu? Boleh la cuba Safi Rania Gold ni..hehe.
BIO NANO EMAS 24K
Merangsang kolagen agar tekstur kulit lebih anjal dan halus, malah mampu mengurangkan kedalaman kedutan dengan lebih ketara


PROTEIN SUTERA

Mengandungi 18 jenis Asid Amino untuk membentuk lapisan perlindungan kult yang berupaya mengunci lembapan dan melicinkan agar kulit wajah lembut dan halus bak sutera


HASILNYA

FASA 1 - Kulit lebih cerah dan 2x lembap dengan serta-merta.
FASA 2 - Wajah terasa anjal, licin dan lembut dalam 3 minggu.
FASA 3 - Wajah cerah berseri, kulit muda dan remaja sentiasa.

*Dengan penggunaan berterusan bersama rangkaian produk SAFI RANIA GOLD.

Jika nakkan kesan yang saya listkan tadi mestilah dengan penggunaan yang berterusan, betul tak? Jangan pulak baru pakai seminggu dah nak kulit licin, anjal bagai..sekeh kang. (-.-"

Untuk senarai produk Safi Rania Gold dan cara penggunaannya, saya akan review nanti ye? Sementara tu jom tengok gambar sekitar Majlis Pelancaran Safi Rania Gold ni. Ohsem habis! Siap abang sado pakai baju ala-ala cleopatra lagi..

Oh abang sado~ :p


Nora Danish diusung ketika Majlis Pelancaran Safi Rania Gold 


Sesi temuramah dari media hiburan



Sempat jumpa akak lily putih~ :)

dan adik-adik sayang :)

Kawan blogger baru :)

Walaupun gelap, nak jugak letak! haha..sebab ni je 1 gambar yang sempat ambil dengan Nora Danish :(

Dan banyak lagi gambar yang awak boleh tengok sepanjang pelancaran Safi Rania Gold ni di FB Safi Malaysia


Post by SAFI.


Untuk maklumat lanjut mengenai jenama SAFI dan SAFI RANIA GOLD sila layari :
laman facebook SAFI : www.facebook.com/SAFI.MY
laman instagram SAFI : @safimalaysia
saluran youtube SAFI : www.youtube.com/safimalaysia




Meremaja & Mencerahkan kulit




till next post,


xoxo,

post signature

You Might Also Like

4 comments

  1. Mak aih.. baju dia.. ~.~'

    Huntunglah dapat gambar dgn Nora Danish..
    Bila pulak la turn kita agaknya.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Salam ayue, eh baru join kbba eh.. good luck n ceria ..pcl tegur kat sini terus lah..

    ReplyDelete
  3. Salam Ayue! Baru beberapa bulan tinggalkan dunia blogging, dah nampak perubahan kat blog ni. Nice and simple and very neat! Btw, pergi pelancaran safi rania? Menariknya! tengok gambar pun apatah lagi :)

    ReplyDelete
  4. Wahhh....ayu....sampai sekarang terasa kerugian tidak follow ke sana..huhuhu

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List