Althea Birthday Shout Out! #AltheaTurns1

Wednesday, July 20, 2016


Assalamualaikum. Happy Birthday Althea!! OMG, sekejap je rasanya. Menjak-menjak Ayue more into makeup sekarang ni. Selalu juga lah skodeng website Althea tu. Semua produk best okey! Best thing tentang Althea ni, website dia memang specifically jual barang direct dari Korea.


Yela, sekarang kan makeup Korea memang tengah in. Rata-rata wanita memang suka korean look sebab makeup nya lebih natural dan minimal. Comel dan cute gitu. Tak kira umur, semua sesuai. Skincare pula jangan cakap lah. Korean skincare memang the best lah! Althea pula jual produk yang memang best seller. Berpeluh juga nak pilih produk idaman hati sebab rasa nak beli semua. Hehe.

Eventhough barang yang dijual adalah dari Korea, tapi tempoh penghantaran mereka sangat pantas. Murah pula tu!

Jadi sempena ulang tahun Althea yang pertama ni, mereka ada macam-macam reward nak bagi pada kita. Antaranya :


Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
Buat pembelian dari 20 Julai hingga 15 Ogos 2016, anda akan dapat DIY Party kita. Ada topi comel dan belon pink! (Sementara stok masih ada)







Free Goodies for first 1,500 shoppers
Setiap pembelian akan dapat free goodies untuk 1,500 pelanggan yang pertama. Full size beauty produk tau. Bukan sample. (Sementara stok masih ada)




Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!
Beli 3 Top Sellers, anda akan dapat 100% rebate untuk pembelian seterusnya. Rebate akan masuk terus ke akaun anda.




#AltheaTurns1 Instagram Contest
Okey, yang ni paling best. Bila anda dah dapat Althea party kit tu, Wish Althea a happy birthday di Instagram dengan #altheaturns1 dan anda berpeluang memenagi hadiah Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits dan beauty hampers dari Althea!! OMG! Best gila! Total hadiag semua bernilai KRW10,000,000.
*Contest starts from 20th July - 15th August, 2016



Ayue siap buat video ok. Haha.Punya excited. Saja je buat video sebab nak meriahkan lagi birthday Althea. Moga Althea makin success di hari mendatang. Banyakkan sales ok? Hehe.


Untuk maklumat lanjut, layari :




xoxo,

post signature

You Might Also Like

0 comments

Youtube Channel

Blog List