SGshop National Day Promotion 2018

Wednesday, August 29, 2018

Assalamualaikum. Siapa yang follow Ayue dekat instagram memang tahu yang Ayue suka sangat share macam-macam info tentang baby especially apa yang Ayue sendiri pernah lalui, or barang-barang yang Ayue pakai. Biasalah, first mom kan, semua benda jadi excited. Qaayed pula jenis yang suka makan, jadi selalunya benda yang Ayue share berkaitan dengan makanan.


Hari tu masa Ayue tunjuk sneak peak apa yang Ayue beli dekat SGshop Malaysia ni, ramai sangat mommy yg DM tanya dekat Instagram mana nak beli barang-barang ni semua. Especially Baby Silicone Tray tu. Mesti mommy suka tengok makan tersusun elok dalam tray tu kan. Qaayed pun suka je makan dari tray tu, lagi lah tempting nak beli, betul tak? Sajalah Ayue tambah lagi tray makan Qaayed ni sebab nak bagi dia enjoy makan. Bosan lah kalau asyik tray sama je kan. Kali ni Ayue beli dari Sgshop Malaysia pula. Walaupun dari China, tray ni Ayue dah cek, dia plasticizer and BPA-free. Jadi Ayue tak risau lah.


Lepas tu ternampak pula baju, kasut dengan stokin yang cantik and murah gila. Stokin tu 5 pasang RM6+ je tau! Confirm lah beli sebab berbaloi-baloi. Kebetulan kaki Qaayed memanh dah panjang sikit, dah tak muat nak pakai stokin dia yang lama tu. Jadi Ayue borong lebih sikit stokin ni. Dah la murah, cantik pula tu. Kalau dekat Malaysia ntah berapa agaknya harga dia sebab kualiti kain stokin ni bagus tau. tak nipis pun. Sedang elok pakai dekat kaki.


Baju pula jangan cakap lah. Memang forever tak kan habis. Ada je baju yang nak dibeli bila nampak baju baru. Lagi-lagi yang comel dan susah nak dapat dekat Malaysia. Kalau ada pun mesti mahal. Beli direct China confirm murah. Lagi pun baju baby ni diorang sekejap je pakai, kena banyak kali beli. So kena lah beli yang affordable sikit, tapi still nampak cantik.




Anda tergoda tak? Haha.

Anda kalau nak beli juga, SGshop ada buat National Day promotion dimana anda kena buat 1st payment dari 28 Aug -31 Aug 2018 untuk menikmati :
RM 10 untuk pembelian produk di atas RM 199
RM 20 untuk pembelian produk di atas RM 299 dan
RM 30 untuk pembelian produk di atas RM 399


Bukan tu je, siap FREE service charge tau. Haish, banyaknya dapat jimat. Boleh tengok sini untuk maklumat lanjut : https://www.sgshop.com.my/news?id=269

Kalau nak lagi jimat, Masukkan code 'AYUEXSGSHOP18' untuk dapatkan diskaun 10% international shipping pula. Siapa tak grab promo ni memang rugi sangat ok.

Ni list semua produk yg Ayue beli tu. Mana lah tau ada yang berkenan nak beli juga kan. Happy Shopping!

  1. https://bit.ly/2vYo9hm
  2. https://bit.ly/2MErwUg
  3. https://bit.ly/2vZzX2V
  4. https://bit.ly/2nQGRD0
  5. https://bit.ly/2N5ja55
  6. https://bit.ly/2MG8L2B
  7. https://bit.ly/2LfVZmC
  8. https://bit.ly/2LfWey2
  9. https://bit.ly/2MnT0hs
  10. https://bit.ly/2L8VEC9



xoxo,

post signature

You Might Also Like

0 comments

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page